FAQ

Om u nu te kunnen voorzien van antwoorden hebben we de veelgestelde vragen die we het vaakste krijgen voor u op een rij gezet:

Theater Zoeker

Hoe publiceer ik een item op deze site?

Om een item te publiceren op deze blogsite kun je gebruikmaken van het formulier op de artikel plaatsen pagina. U typed uw item in het artikel content veld, doet de betaling en uw item wordt direct gepubliceerd.

Worden alle blogartikelen geplaatst?

Nee, we staan geen blogartikelen toe waar de volgende onderwerpen centraal staan: onethisch geld verdienen, piramide systemen, erotiek, seks, gokken, 18+ en crypto. Het publiek van deze website zijn niet passend voor deze teksten.

Verschillende veilige betaalmethodes

Betaling gaat via het betaalplatform Mollie. Hierin zijn verschillende betalingsmethodes geactiveerd, zoals iDeal, Sofort, Bancontact, KBC/CBC, Belfius Direct Net.

Moet mijn content uniek zijn?

Plagiaat blogartikelen worden goedgekeurd, maar zullen weinig waarde geven aan je backlink. Plaats je een item dat volgens Copyscape overduidelijk plagiaat teksten bevat, dan zal je item weinig tot niets waard zijn op deze website. Je hebt geen recht op een vergoeding.
Heb je je item met een automatische tekstschrijver geschreven, pas je tekst dan altijd aan met je eigen gevoel en check op Copyscape of je uniek bent.

Hoeveel backlinks mag ik plaatsen in mijn item?

Er is geen limiet, maar probeer het tot een maximum van 1 tot 2 links per 2 paragrafen te beperken.

Geen antwoord op je vraag?

Vul onderstaande formulier in en we helpen je verder!