Meestgestelde vragen

Om u eerder te kunnen helpen hebben we de veelgestelde vragen die we het vaakst krijgen voor u op een rij gezet:

Theater Zoeker

Hoe publiceer ik een artikel op de website?

Om een artikel te plaatsen op de website kun je gebruikmaken van het formulier op de artikel plaatsen pagina. U plakt uw artikel in het artikel veld, doet de betaling en uw artikel wordt direct online gezet.

Worden alle artikelen goedgekeurd?

Helaas, we staan geen artikelen toe die gaan over onethisch geld verdienen, piramide systemen, erotiek, seks, gokken, 18+ en crypto. Het publiek van deze website zijn niet geschikt voor deze teksten.

Veilige betaalmethodes

Betaling gaat via onze payment provider Mollie. Hierin zijn verschillende betalingsmethodes beschikbaar gesteld, waaronder iDeal, Sofort, Bancontact, KBC/CBC, Belfius Direct Net.

Moet mijn content uniek zijn?

Plagiaat artikelen worden gepubliceerd, maar zullen weinig waarde geven aan je content. Plaats je een artikel dat volgens Copyscape overduidelijk niet unieke teksten bevat, dan zal je artikel weinig tot niets waard zijn op deze website. Je hebt geen recht op een vergoeding.
Heb je je artikel met een AI-robot geschreven, pas je tekst dan altijd aan met je eigen persoonlijkheid en check op Copyscape of je uniek bent.

Hoeveel links mag ik plaatsen in mijn artikel?

Zo veel als je wilt, maar probeer het tot een maximum van 1 link per 2 paragrafen te beperken.

Geen antwoord op je vraag?

Vul onderstaande formulier in en we helpen je verder!