Meest gestelde vragen

Om u nu te kunnen helpen hebben we de veelgestelde vragen die we het vaakst krijgen voor u onder elkaar gezet:

Theater Zoeker

Hoe plaats ik een blogartikel op deze website?

Om een blogartikel te publiceren op onze blogsite kun je gebruikmaken van het formulier op de artikel plaatsen pagina. U maakt uw blogartikel in het artikel content veld, doet de betaling en uw blogartikel wordt direct geplaatst.

Worden alle artikelen geaccepteerd?

Helaas, we staan geen artikelen toe die gaan over onethisch geld verdienen, piramide systemen, erotiek, seks, gokken, 18+ en crypto. De bezoekers van deze blog zijn niet passend voor deze content.

Verschillende veilige betaalmethodes

Betaling gaat via het betaalplatform Mollie. Hierin zijn verschillende betalingsmethodes geactiveerd, zoals iDeal, Sofort, Bancontact, KBC/CBC, Belfius Direct Net.

Moet mijn content uniek en relevant zijn?

Plagiaat artikelen worden gepubliceerd, maar zullen weinig waarde geven aan je artikel. Plaats je een blogartikel dat volgens Copyscape overduidelijk niet unieke content bevat, dan zal je blogartikel weinig tot niets waard zijn op de website. Je hebt geen recht op restitutie.
Heb je je blogartikel met een AI-robot geschreven, pas je tekst dan altijd aan met je eigen sausje en check op Copyscape of je uniek en relevant bent.

Hoeveel links mag ik plaatsen in mijn blogartikel?

Dat maakt niet uit, maar probeer het tot een maximum van 1 link per 2 paragrafen te beperken.

Geen antwoord op je vraag?

Vul onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Contactformulier